Feest in beautyland

Feest in beautyland

Met de nieuwe Poudrée collectie van T.LeClerc

In 1881 bracht apotheker Théophile LeClerc een geheim rijstpoeder-recept op de markt. Vanaf die dag zou de teint van iedere vrouw een prachtige, gladde uitstraling hebben. De nieuwe feestcollectie: Poudrée van T.LeClerc zet die gedachte maar graag verder.

Of je nu opzoek bent naar een cadeautje voor onder de kerstboom of naar de perfecte look voor tijdens de vele kerstfeestjes. Met de Poudrée-collectie van T.LeClerc zit je gegarandeerd goed.

Het prachtige roze terracotta poeder laat een sublieme glans achter op je gezicht. Breng het aan ter hoogte van de jukbeenderen en slapen en creëer zo een fris, licht en luchtig gevoel.

Niet te missen in onze make-up bag? De highlighterstick! Deze stick is verkrijgbaar in het licht roze of het zachte parelmoer. Deppen is the trick!

Verzorgen en pimpen van je lippen? De lipbalsem in rosé poudré of perzik laat een transparant of licht getint laagje balsem achter op je lippen.

Daarnaast bereidt T.LeClerc je voor op beter tijden. De Poudré parfum neemt je mee op een heerlijk geurende reis. Hij is beschikbaar in drie geuren; Bloemige geur met toetsen van rozenwater, poederachtig met gebruik van witte iris, vijgenmelk en fresia of toch liever een rijkelijke geur met een combinatie tussen vanille, muskus en grijze amber.

Leuke tip? De Poudré Parfum bestaat in een prachtige geschenkdoos met een heerlijke geurkaas als leuke extra!