How to: perfecte contouring én wenkbrauwen!

Met de nieuwe L'Audacieuse collectie van T.LeClerc.

Je droomt van de teint van Kim Kardashian zonder 4 uur in de badkamer te moeten staan? Of wat dacht je van perfectly shaped wenkbrauwen alsof je net van de ‘browbar’ komt? Het kan! Hoe? Dankzij de nieuwe L'Audacieuse collectie van T. LeClerc. 

Laat alles vallen, de nieuwe Mascara Soin de Nuit Cils et Sourcils is hét wondermiddeltje. Breng deze gel iedere avond op perfect, ontschminkte wimpers en wenkbrauwen aan. Dit product bevordert de groei van je wimpers en maakt daarnaast ook de wenkbrauwen voller. De perfecte basis voor je daily make-up look. 

In tegenstelling tot wat je zou denken, bepalen je wenkbrauwen je gezichtsuitdrukking. Een reden te meer om ze er op hun best te laten uitzien met het wenkbrauwpalet van T. Leclerc. Dit nieuwtje is perfect om je wenkbrauwen bij te tekenen en in model te brengen door de modellerende was en wenkbrauwpoeders, met een intense blik als resultaat. De kit omvat een palet van 3 kleuren, een minipincet, een mini wenkbrauwborsteltje en een schuin haarborsteltje om het poeder aan te brengen. Het palet is beschikbaar in blond, kastanje en bruin en past zo bij ieder type. 

Een iets smallere neus, scherpere jukbeenderen, een fijnere kaaklijn. Het nieuwe T.LeClerc contouringpalet gaat de gelaatscontouren hertekenen door het samenspel van een lichte en een donkere kleur. De lichte kleur creëert highlights waar het gezicht het nodig heeft. De donkere kleur (bruin) creëert diepte om het gezicht te verslanken en te verfijnen.

Werk je nieuwe make-uplook af met de mascara twist van T. Leclerc. Graag een sterke, intense look? Kies dan voor de kleur zwart. Liever een iets zachtere blik? dan is bruin jouw way-to-go. Om je ogen extra in de verf te zetten presenteert T.LeClerc het zwarte en topaze oogpotlood. 

Deze nieuwe producten van T. Leclerc verdienen zonder enige twijfel een plaats in je dagelijkse make-uproutine!