T. LeClerc, de winterdroom van elke vrouw!

T. LeClerc, de winterdroom van elke vrouw!

Ons heerlijke zomerkleurtje verdwijnt als sneeuw voor de zon en toch zullen we er de hele winter lang stralend uitzien! T.LeClerc stelt voor: Voyages d´une élégante. Een make-up collectie voor stijlvolle vrouwen die er iedere dag opnieuw op en top vrouwelijk uit willen zien. 

1.Een crème op basis van siliconen die de opkomende rimpels terug strak trekt? Primer anti-age van T.LeClerc, een perfecte basis voor een strakke look.

2.Een pronkstuk in de nieuwe collectie: Sève de teint van T.LeClerc. Een fond de teint met een ultralichte textuur, gemaakt op basis van water die de huid een natuurlijke, nude look geeft.

3.Een oogschaduwpalet om U tegen te zeggen. Prachtige, lichte kleuren aan de ene kant, dramatische, donkere kleuren aan de andere. Het resultaat? De meest verrassende looks in 1-2-3. TIP: doe eens out of the box. Kies je steeds voor diezelfde rozige tintjes? Ga dan resoluut voor het omgekeerde. De handige tips in het palette des élégantes van T.LeClerc helpen je van A tot  Z.  

4.Terre Eclat van T.LeClerc, een poeder waarmee je perfect een lichte contouring op je gezicht tovert. Strijk het poeder uit in de vorm van een 8 and see the difference! Daarnaast is dit prachtig poeder gemaakt met twee boters waardoor hij een hydraterend effect heeft.

5.Een extra pop voor je lippen én wangen? Met de Fards à lèvres et joues van T.LeClerc creëer je een heerlijk, verfrissende look. Dit handige formaat heb je zo bij de hand voor ieder ´retouchke´.

6.Drie eyeliners die je ogen naar een ander niveau tillen! Kies voor een matte look of voor een latex look! Voor de echte pro´s is er de eyeliner marker, hiermee ga je Back to Black à la Amy Winehouse! 

7.Waan je een echte nailartist met de duo des ongles van T.LeClerc. Matte nagels of glossy nails? Verken je eigen talent.

Laat die winter maar komen!

*Alle T.LeClerc producten zijn verkrijgbaar bij de apotheek.